Beestenboel
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
09 September 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur
Gaat nog alles lekker z'n gangetje in Serûm city? En trouwens hoe was Q-base???
Ik ben vandaag op een exotische trip geweest samen met Sabine, Kelly, Inge en ALice. Vanmorgen om half 10 werden we met een taxibusje bij ons hostel opgehaald om naar de Elephant Sanctuary te gaan. Het was alleen heel erg moeilijk om zo vroeg uit bed te komen, want gisteravond waren Sabine, Karen, Dewy (een ander Nl's meisje, dat we hier hebben leren kennen) en ik weer naar club Zouk geweest en naar club Aloft. Zoals de vorige keer, hebben we ons hier weer goed vermaakt.
Dus om half 10 gingen we met de taxi richting the Elephant Sanctuary in Kuala Gandah. Dit was ongeveer 1,5 uur rijden. Onderweg hebben we eerst bij een of ander dierenresort gestopt. Hier hebben we herten, beren en struisvogels mogen voeren en aaien. Ook heb ik een slang om mijn nek gehad. Dit vond ik wel echt eng.
Na dit avontuur zijn we met het busje verder gereden naar het Elephant Sanctuary. Hier kregen we eerst rijst met kip en ei te eten en daarna een film over olifanten te zien (ik had moeite om mijn ogen open te houden!!). Hierna mochten we dan eindelijk naar de olifanten gaan. We hebben hier de olifanten geaaid, gevoerd en we hebben er een stukje op gereden. Het was eigenlijk ook de bedoeling dat we met de olifanten het water in zouden gaan, maar helaas kon dit niet doorgaan vanwege het hoge waterpeil en de sterke stroming. Rond half 4 zijn we toen weer terug gereden naar Kuala Lumpur. Ondertussen zijn we nog bij een soort van chocolade fabriek geweest, waar we natuurlijk ook even wat konden proeven. Na weer terug te zijn in the city, zijn we met z'n allen een lekker hapje wezen eten (voor mij fish & chips.. erg lekker!!). Al met al was het dus een supergezellige dag, vol met spannende ervaringen.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag, en hoor de verhalen van Q-base nog wel..
Heel veel liefs en een dikke KNUFFEL
09 September 2007 - 15:18
Teun:
ha inge,
klinkt allemoal hiel erg leuk, de foto's zeen der ok erg good oet! Veul plezeer doar en nit te hard werken en de groeten vanoet serum,
1/11 juno -
09 September 2007 - 15:48
Christy:
Haaa! Leuke foto's met de beestjes! Ok vet det t oetgoan zoa leuk is doar!
Tot snel.
X Christy -
09 September 2007 - 15:56
Grad:
ha inge!
Q-base waas vet! mar wal vermoeiend! mjan lies en ik hebben een hiele tied beej de eettent ligge pitte! hahaha!maar waas wal geslaagd! en nou f beej komme!:)
Vet man op een olifant rijden! zou ik ook wel willen! zo te horen is het uitgaan daar ook niet verkeerd!:) geniet er maar lekker!
xx -
09 September 2007 - 17:11
Gerrie & Anet:
Hey lieve meid,
Hoe tof is dat om op een olifant te mogen rijden, niet eng en hoog??
Een slang om de nek zouden wij niet durven!!!
Het eten dat smaakt er goed of niet?? Mmmm... heerlijk genieten van het eten en de omgeving!!
Geniet er enorm van!!
Wij gaan hier nog ff samen bijkomen van Q-base, dit was erg geslaagd..! We miste je er wel...!!
Fijne tijd inge!!
Veel liefs en kus ons
09 September 2007 - 17:54
Joep:
ha schat! sow echt vet zeg olifant rijden! en erg leuke foto's, zeker met die slang om je nek! dus je weekend was zeker geslaagd? op qbase heb ik me goed geamuseerd alleen vorig jaar was wel veel leuker samen met jou! maar ik spreek je snel weer! liefs en een dikke kus!!! -
09 September 2007 - 18:15
Crissy:
Wat een mooie foto's! Echt ruig met die slang! x -
09 September 2007 - 18:27
Joep:
wal sjiek detse doa ok al kunnen haphappe ma det hai ik ze in amerika ok zoe gelierd haha is schienbaar toch iets internationaals. Ma leuk um zoe is te leaze wasse allemoal dus. De groete wah
X Joep -
09 September 2007 - 18:58
Mam:
Ha Inge
Schitterend jij op een olifant!
Met die slang dat ziet er wel interessant uit,maar lijkt me wel eng.
De foto's zijn ook erg mooi.
Liefs pap en mam, -
09 September 2007 - 19:25
Ankie & Koen:
haa lieve meid!!
wat gaaf zeg.. met die beesten daar!! vooral die olifanten, beren en slangen! :) haha.. sjiek!!
q-base was zekers geslaagd!! maar jammer dat jij er niet bij was.. volgend jaar weer samen met jou erbij!!!
nu nog even daar van bijkomen, want is toch best vermoeiend zo de hele nacht door feesten!! maar wel super gaaf!!
jammer genoeg zit t weekend dr weer op!! dat van jou was dus ook wel geslaagd?
heb de site van de club even bekeken, ziet er wel professioneel uit, staan nog genoeg feestjes daar op de planning of niet?? leukleuk!!
nou meid.. succes op stage de komende week en tot snel!!
kus liefs van ons -
09 September 2007 - 21:19
Moniek:
Heeey Meissie,
Wat een mooie foto's, vooral met die olifant, lijkt me echt super gaaf om te doen!
Meis, geniet ervan en succes met je stage, blijf je volgen op deze site...
Liefs Moniek -
10 September 2007 - 04:23
Plien:
Ha megje,
Super vet man, met die olifanten. Det stiet mich ok nog te wachte!!!
Mar volges meej hes dich nou al mier gezeen van Maleisie als ik de aafgeloepe 2,5 mand van Thailand!!
Geniet der nog van!!!
Kus -
10 September 2007 - 07:01
Gerrut:
hej inge,
dat is wel vet, zomaar ff een slang om je nek, hoeveel kilo wegen zo'n dingen eigelijk?
Die olifanten zien er ook allemaal sjiek uit, is wel vet dat je die beesten allemaal mag aanraken en voeren enzo, nu wil je er zker thuis ook een in de tuin
hihi, -
10 September 2007 - 13:07
Luuk:
Kijk eens aan. Dat zijn weer prachtige verhalen zie ik :D. En de foto's ook weer, wat was dat voor een beer eigenlijk? leek wel een honingbeer.
Makan Makan haha, heb je al inktvis geprobeerd? haha.
Veel plezier daar nog he, Ciao
Luuk -
11 September 2007 - 12:11
De Hees 13:
Ha Inge, echt stoer zeg wat je allemaal doet en ziet daar. Pam zou ook wel graag op een olifant zitten, echter nu is er voor haar alleen nog maar winnie de poeh in lollifantenland, de echte olifanten komen misschien nog wel op haar weg (wie weet waar ze in 2025 stage gaat lopen??). Je stage bevalt ook goed zo te lezen. Gelukkig. Het ga je goed en heel veel liefs van ons allemaal. XXX John, Loes,Pam en Pleun!! -
11 September 2007 - 13:48
Lieks:
Ha schatje,
Det zuut der echt leuk oet dig op dn olifant! Vongse det echt nit eng? En die slang dan? Haha! Geniet der nag lekker van en we hoije contact! Ik heb ok al internet op mien kamer dus det is ideaal!
Kusje -
11 September 2007 - 15:30
Mjan:
Hey inge echt super stoer, ik mail je snel om te vertellen over q-base! Echt supervette foto's en dat babybeertje is zooooo lief, I love animals! En ook van jou! Haha, ik ga weer verder met school! Heel veel succes daar!!! Dikke kus! -
11 September 2007 - 15:33
Riet:
Kei leuk allemaal die berichtjes! Lees ze elke keer wer! Wat n lux hotel man, helemaal verbaasd toen ik dat las...sjieke werkkleding dus ook? Goed om te horen dat t werken je bevalt! Valt de hitte mee? Ahhhhh ben ook stik jaloers! Krijg weer helemaal heimwee nu ik de olifanten zie Wat heeft die huidkleurige slurf, wannabe albino? Megje geniet ervan!x -
12 September 2007 - 09:29
Anniek Verheijen:
Hoi Inge
Via de website van os Paulien ben ik hier verzeild geraakt... ik heb je verhaal eens gelezen en de foto's bekeken. Ziet er goed uit Inge! Ik bespeur bij mezelf enige mate van jaloezie, alle vriendinnen van Paulien (en overigens ook mijn eigen vriendinnen) gaan of gingen naar het buitenland! Anyway, ik wens je heel veel succes en plezier daar in Maleisië!
Groeten,
Anniek -
12 September 2007 - 17:22
Mieke:
Heej Inge,
Echt gaaf allemaal. Bij de ene foto denk je meteen aan New York en Amerika en de andere foto zit je zomaar in één keer tussen de bomen en in de grotten. Echt super! Geniet er nog van en werk ze!
Groetjes Mieke Minten -
12 September 2007 - 20:40
Mam Van Paulien:
Hoi Inge,
Joa ik ving het schoeën um dich ok un bietjete volge.Tot nag toe heb ik nag niks gemist.Kei schoeën was tich doa allemoal suus en meimaks.Trouwes det hotelpekske stiet dich wal schoeën :-( .
geneet dur mar good van doa, dur zien dur veul die dich in de gaten hoie!!
groetjes oet Sérum. -
13 September 2007 - 20:13
Ramona:
Hey Inge,
wat een mooie foto`s...
een slang om je nek jij liever
dan ik...,)
had je geen hoogtevrees op die olifant??
meis ik wens je een kei toffe en leerzame tijd geniet van de dingen die op je pad komen en succes met je stage!!
liefs Ramona. -
14 September 2007 - 08:00
Lotte:
hey inge!!
leuk om je verhalen te lezen!!
ik ben jaloers... geniet er nog van!! kuss -
14 September 2007 - 11:11
Remée:
Ha meis!
Hier dan ook 'n berichtje van mij! Volgens mij ga jij 'n súper tijd hebben daar! Het begint iig al goed! Q-base was weer super.....maar wel jammer dat jij er niet bij was! We miste toch een vaste Q-base ganger....
Hoe bevalt het werken daar? Voel je je 'n beetje veilig op straat?
Geniet er van en ik lees de verhalen wel weer!
Kus Remée -
14 September 2007 - 12:12
Mien & Jo:
hoi inge,
zo te zien heb je het daar wel naar je zin! hoe bevalt het werk? (en het eten!!)
we wensen je nog een heel fijne en leerzame tijd.
heel veel groetjes en xxx uit Sevenum -
15 September 2007 - 20:22
Mam:
Ik wens je vvvnog veel plezier in Singapore als je daar dit weekend heen gaat. Liefs mam -
15 September 2007 - 20:27
Ellen:
hey zussie
echt toffe foto's
leuk je ff aan de telefoon gehad te hebben.
als je terug komt staan de gehaktballen klaar hihi
en de kaassoufle natuurlijk ook
tot op msn / skype
groetjes x-ellen -
18 September 2007 - 20:18
Dewi:
Oeh kijk ik nadat ik het andere berichtje geschreven heb hier, en zie ik de foto's al staan hihi!
xxx