Aankomst in Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Inge Groenewegen - WaarBenJij.nu Aankomst in Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Inge Groenewegen - WaarBenJij.nu

Aankomst in Kuala Lumpur

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

27 Augustus 2007 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hier mijn eerst berichtje live vanuit Kuala Lumpur.

Jullie liggen nu vast nog allemaal lekker te slapen in jullie bedje.
Hier is het nu 10.00 uur. Ik ben nu net een uurtje in het hostel
Ik moet zeggen dat ik het wel een beetje vind tegenvallen.
Mijn kamer is ongeveer van hetzelfde formaat als in maastricht en ik heb
ook nog niet eens een klerenkast. Maar ze zijn hier nu nieuwe kamers bij aan het bouwen, dus volgende maand krijg ik gelukkig een nieuwe kamer.

Verder is de vlucht goed bevallen. De tijd die vloog best wel snel om.
Ik heb dan ook 4 films gekeken.
Verder was de service ook erg goed.
We kregen volop te drinken (water, thee of jus), 2 x een warme maaltijd en lekkere tussendoortjes

En je raadt het nooit: Ik heb nu al stukjes kip gegeten.
Dus wie weet, bestel ik als ik terug ben in Nederland wel geen pizza of schnitzel meer.

Om iets over 12 (jullie tijd), hier was het vanmorgen om 6.00 uur maakten we een zachte landing op het vliegveld van Kuala Lumpur. Het vliegveld is echt super groot en mooi.
We moesten zelfs met een trein onze koffers op gaan halen. Daarna hebben we daar een taxi geregeld, die ons hier (na lang zoeken) heeft afgezet bij ons hostel.
Het hostel ligt echt in het centrum van Kuala Lumpur, dus dat is dan wel weer ideaal.
We kwamen onderweg van allerlei leuke eettentjes tegen, en zelfs ook een Mc. Donalds.

Maar ik denk dat ik nu nog ff ga pitten en daarna ga ik ff lekker de stad in.
Ik wil nog ff wat dingetjes voor mijn kamer gaan halen.

Jullie daar in Nederland een fijne dag en ik houd jullie op de hoogte..
(moeten jullie ook doen hé!!)

Heel veel liefs,
Inge

• 27 Augustus 2007 - 05:09

Luc En Rob:

Hey Inge. Bij deze willen wij jou een super mooie tijd toewensen daar in Maleisie! Geniet er van. Zo, onze werkdag zit er weer op dus wij gaan de potjes en de pannetjes weer op het vuur zetten. Latersss

X Luc en Rob.

• 27 Augustus 2007 - 05:30

Plien :

Heej Inge,
    Gelukkik heb je een fijne vlucht gehad!!!
    Maar je bent niet de enige die al wakker is. Ik ben ook al de hele morgen bezig. Heb nu net gelucht op stage... Maar ik eet wel boterhammen! Want de rijst komt mij ondertusse de neus uit en 1 keer per dag vind ik dan wel genoeg!!
    Heel raar dat je nu in maleisie zit, want eigenlijk is dat heel dichtbij!!
    Super veel suc6 nog en ik probeer je zo goed mogelijk in de gaten te houden vanuit Thailand!!!
    Dikke kus

• 27 Augustus 2007 - 07:46

Lieks:

Ha lief megje,
    Fijn te horen dat de vlucht goed verlopen is en dat je veilig bent aangekomen in KL. Wat vind je van de stad? Ben trots op je dat je kip heb gegeten! Dat wordt nog wat met jou! Beetje jammer dat je geen kleerkast hebt, maar misschien moet je Joep ff bellen dat ie even langskomt om een stang op de hangen waaraan je kleerhangers kunt hangen? Haha!
    Geniet der nog van he!
    Kusje!

• 27 Augustus 2007 - 08:02

Grad:

hey inge!
    gelukkig is je vlucht goed verlopen! en vloog de tijd vlug om voor je!:) hoe zat het nu met het tijdsverschil? hier eerder of later?...kan ik er f rekening mee houden! laat het weten als je nieuw nummer hebt he:) kunnen we je ook eens bellen!:)
    hopelijk is je kamertje straks groter en mooier:)
    geniet er lekker meis!
    en ik blijf je volgens op je site:)
    xx grad

• 27 Augustus 2007 - 08:30

Joep:

Hej schat! gelukkig ben je goed aangekomen! we hadden je gister nog gezocht op schiphol, vanaf het dakterras! maar helaas konden we je niet meer zien! lief dat je vannacht nog een smsje stuurde dat je goed was aangekomen en dat alles goed gaat! was wel even blij om dat te horen! maar geniet nog van je week vakantie he! en houdt ons op de hoogte van je avonturen!
    dikke kus, joep

• 27 Augustus 2007 - 08:41

Anet:

Hey lieve schat!!
    Wat fijn om te horen dat de vlucht goed is verlopen.. en gelukkig vloog de tijd voor je om!! Wel jammer van je kamer, maar je moet maar zo denken; de kamer die je dan dadelijk krijgt kan alleen maar meevallen...
    Hoe is de omgeving daar??De mensen?? De cultuur?? de stadsdrukte??
    Geniet ervan en hou ons op de hoogte!!
    fijne dag meis en een fijne week...
    xx

• 27 Augustus 2007 - 09:26

Remée:

Ha Meis!

Fijn dat alles goed is gegaan met de reis! Die kamer is inderdaad ff klote, maar 't scheelt dat je weet dat 't beter wordt. Ben écht benieuwd wat je daar allemaal gaat meemaken! Ik zal je site nauwlettend in de gaten houden ;)
    Geniet nog van je vrije week en ik hoop dat je 'n héle leuke tijd gaat hebben daar! Geniet ervan!
    Ik zal je wel missen met Q-base! :(

Kus Remée

• 27 Augustus 2007 - 09:58

Mam:

Hoi Inge,
    Ik had vanmorgen om half zeven je berichtje al gelezen. Fijn dat alles goed gegaan heeft.
    Dat wordt nog wat met je eetkunsten.
    Maak er vandaag nog een leuke dag van en tot gauw.
    Liefs Mam,

• 27 Augustus 2007 - 10:28

Robin:

hee meis,

klinkt al echt super leuk zo. Ik vlieg vanavond naar thailand en heb er ook echt zin in. Heel veel succes de komende 5 maandjes en geniet ervan. Ik zie je weer op school!

LIefs Robin

• 27 Augustus 2007 - 10:48

Moniek:

Heej Meis,
    Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen en dat je een goede vlucht hebt gehad.
    Wel beetje jammer van je kamer, maar dat zal vast wel goed komen toch???
    Succes straks met je stage en geniet van alles!
    Ik blijf je volgen ;)
    Dikke kus
    Moniek

• 27 Augustus 2007 - 12:04

Mjan:

Haij schatje, fijn dat alles is goed gegaan. Dus als je terug komt kunnen we een heerlijke ovenschotel voor je maken i.p.v schnitzel of pizza margarita? Wie weet eet je dadelijk ook nog kreeft, garnalen en vis, want die hebben ze daar ook genoeg denk ik. Ik zag net je mama nog gordijnen ophangen. Super veel plezier daar en shop ze nog! Dikke kus!

• 27 Augustus 2007 - 14:28

Nadja:

Hey meisie!!

fijn dat alles tot nu toe goed is gegaan. ach en die kamer komt wel goed, waarschijnlijk ben je meer aan het genieten en van alles aan het beleven dan dat je op je kamer zit!! meis, hoop echt dat je een kei leuke tijd gaat hebben.geniet ervan, want voor je het weet ben je al weer terug hier. en veel foto's knippen hè! dat we alles ook kunnen zien!

spreken ons snel!!

xxx nadja

• 27 Augustus 2007 - 15:28

Lies:

haa meissie!
    jow lekker snel een berichtje vanoet Maleisie! fijn om te horen dat je goed bent aangekomen in je hotel! en jaja nu kan het avontuur echt beginnen!
    ben erg benieuwd naar je avonturen deze eerste week! naar je eerste indrukken! naar de stad, mensen daar en je collega's!
    groetjes van hier! knoevels & kus lies

• 27 Augustus 2007 - 15:39

Han:

Hej meis!!
    Fijn dat je goed bent aangekomen.
    Ik ben benieuwd naar wat je daar allemaal gaat meemaken en doen, en hoe t allemaal gaat bevallen. Ik houd de site in de gaten!
    Geniet ervan,ik hoop dat je daar een super leuke tijd gaat hebben, en voor we t weten ben je alweer thuis!!
    kusss

• 27 Augustus 2007 - 18:18

Je Broertje:

ha die zus,
    hoe gaat het daar, ik heb vernomen dat je al op de goede weg bent als ut gaat om je ''tisnaas'' zijn. haha. fijn om te horen dat je al veel dingen hebt leren eten en dat je daar dus niks te kort komt. ma jij licht op het moment allang te slapen, ma ik ga weer want de koffie hier word koud. haha
    ik laat nog wel wat van me weten een keer.

Kusjes je liefste broer

• 27 Augustus 2007 - 20:26

Pap:

Ha Inge al lekker geslapen na de lange vliegreis in de hostel
    Ik las in de mail dat jullie vandaag Kelly en Inge in de stad tegen kwamen,dat is wel toevallig in een stad waar zoveel mensen wonen
    Nog veel plezier samen,ik ga nu slapen groetjes en kusjes Pap.

• 28 Augustus 2007 - 07:47

Opa En Oma:

Veel liefs Inge.
    We zijn blij dat je het naar je zin hebt.
    Een dikke knuffel van Opa en Oma,